Reconnective healing


Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.

De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, die op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. Reconnective healing is in staat ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken.

Reconnective Healing reikt voorbij iedere techniek. Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

 

Tijdens een sessie wisselen wij samen de frequenties uit met het universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst maar in de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Het enige is dat we samen de frequenties hun werk laten doen.

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen en ook in wetenschappelijke laboratoria.

Het is belangrijk te weten dat je geen klachten hoeft te hebben om een Reconnective Healing te ondergaan. De frequenties brengen balans op wat voor manier dan ook.

Geadviseerd wordt drie sessies te ondergaan om je systeem in balans te brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk meer of minder sessies af te spreken. Het staat iedereen vrij te doen wat goed voelt.