Veelgestelde vragen

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet had kunnen dromen." -dr Eric Pearl-


Hoe heeft Eric Pearl Reconnective Healing ontdekt?

Dr Eric Pearl had een goedlopende chiropractiepraktijk opgebouwd in Los Angeles. Hij was totaal niet op zoek naar een andere invulling van zijn beroep toen hij, door een sessie te ondergaan, in aanraking kwam met de frequenties van Reconnective Healing. Eric Pearl, en zijn patienten, die kwamen voor een chiropractie behandeling, ontdekten dat er ongekende genezingen ontstonden zonder dat Eric de mensen aanraakte. Eric ging op zoek naar verklaringen voor dit voor hem totaal onbekende fenomeen. De frequenties van Reconnective Healing heeft hij met wetenschappers in verschillende laboratoria onderzocht, met verbazingwekkende resultaten.

Daarnaast merkte Eric, dat hij de frequenties van Reconnective Healing door kon geven aan anderen en dat zij die vervolgens ook weer door konden geven. Vanaf dat moment zag hij het als zijn taak om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met Reconnective Healing en The Reconnection.

U kunt hier alles over lezen in zijn boek dat ook in het Nederlands is vertaald :
"De Reconnectie. Heel anderen, Heel jezelf." Uitgeverij Petiet, ISBN 90-75636-61-1

Wat is Reconnective Healing

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen.
Door Reconnective Healing ontstaat balans en heelheid op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
In essentie ontstaat heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie.

Reconnective Healing is een alomvattende brede bandwijdte van energie, licht en informatie. Reconnective Healing is veel meer dan alleen symptomen bestrijden van een fysiek ongemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat van deze verbinding en de verkregen balans, kunnen fysieke genezingen ontstaan.

Wat is Reconnection?

The Reconnection is ontworpen om de meridiaanlijnen van ons lichaam weer te activeren en nieuwe lijnen aan te brengen die ons her-verbinden ( re-connect) met ons diepste wezen, met de aarde en met het Universum.

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection?

Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection ligt in de intentie. De intentie van Reconnective Healing is in essentie om te healen op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau. Meestal worden er 1 tot 3 sessies gegeven. In de weken of maanden hierna is het goed dit te laten bezinken en te kijken hoe de dingen in je leven zich ontwikkelen.

De intentie van The Reconnection betreft je persoonlijke evolutie.
The Reconnection zet je op je levenspad en zorgt ervoor dat je levensdoelen sneller en makkelijker ontdekt en bereikt.
Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd en hoeft maar één keer in je leven plaats te vinden.

 

Heeft Eric Pearl of een andere practioner succes gehad met bepaalde ziektes?

Iedere gezondheidsaandoening is een combinatie van lichamelijke, mentale, emotionele of spirituele aspecten. Medici classificeren deze disbalans die op verschillende niveaus plaats kan vinden, aan de hand van het meest op de voorgrond tredende kenmerk, de "diagnose".
Met Reconnective Healing of andere vorm van healing behandel ik geen ziektes of symptomen. De healing is gericht op herstel van de balans. En het resultaat kan zijn dat er zich genezingen voordoen.
Hoewel er spectaculaire genezingen hebben plaatsgevonden met Reconnective Healing, is er geen enkele garantie dat dit met iedereen met dezelfde "diagnose" of klachten zal gebeuren. Of een ( gewenste ) genezing zich zal voltrekken en wanneer, kan niet voorspeld worden.

Hoeveel sessies zijn wenselijk?

Voor velen blijkt het prettig om drie sessies te ontvangen. Hoewel iedere sessie speciaal en compleet is, wordt er vaak over sessie nummer drie gemeld dat er iets heel bijzonders gebeurt. Het heeft geen meerwaarde om op een regelmatige basis Reconnective Healing te ondergaan. Indien je geen resultaten ervaart tijdens of na enkele sessies is Reconnective Healing voor jou misschien ( nog ) niet de juiste weg om dat te ontvangen wat je op dit moment in je leven nodig hebt.

Wat kan ik verwachten tijdens en na een Reconnective Healing sessie of The Reconnection?

Elke ervaring met Reconnective Healing is uniek. De beste manier is je ervoor open te stellen en te observeren wat je ervaart.
Na een sessie is het goed om alles te laten bezinken en te kijken hoe de dingen zich gaan ontwikkelen. Hoewel het vaak voorkomt, dat resultaten zich direct en blijvend manifesteren, zijn er ook veel gevallen bekend waarbij mensen niet meteen een herkenbare respons vertonen. Bij velen komt dat later, na een paar dagen of weken. En bij sommigen misschien niet. De meeste genezingen zijn gewoonlijk permanent. Sommige zijn direct volledig zichtbaar, andere voltrekken zich gedurende een periode.

Werkt Reconnective Healing ook voor kinderen en dieren?

Ja, kinderen van alle leeftijden reageren door hun vitaliteit en flexibiliteit bijzonder goed op de frequenties van Reconnective Healing. Ze nemen nieuwe patronen en informatie gemakkelijk in zich op. Reconnective Healing is een geweldige methode om kinderen te helpen om in hun eigen kracht te gaan staan, zodat ze meer in balans kunnen komen in zichzelf en met hun omgeving.
Reconnective Healing kan ook prima gebruikt worden bij huisdieren en boerderijdieren. Er bijzondere resultaten gemeld van healing bij dieren.

Belangrijk

Reconnective Healing of The Reconnection is geen vervanging voor geneeskundige behandelingen en/of medicijnen.
Consulteer in geval van ziekte altijd een arts.